Hvad er V-spoilers

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Forklaring på V-spoilers - og hvad de kan.

V-spoiler, har sit navn fra den V-formede facon, som er udsprunget fra forsøg med en så kaldt Vortex generator, i dagligdagen kaldet VG. VG`er er kendt hos Siemens, Vestas, NASA, formel 1 konstruktører. Som opremsningen siger, er en VG ikke noget nyt, men en enhed som er med til at styre vind, og vakuum på bedst mulig måde, får at undgå modstand, og efterslæb.                  

 

2 vigtige faktorer som er med til at afgøre dit forbrug af brændstof, og bedst mulig flow ved en given hastighed. Ikke bare nedsætter V-spoiler dit brændstofforbrug, og dit CO2 udslip. I tilgift får du mulighed for at bestille med reflekser som giver unik sikkerhed når du skal bakke ud fra en mørk udkørsel, Du får en renere bagende, da skidt, vejsalt, støv, sand, sne og is bliver ledt langt bag udenom din  bagende, hvorved dine baglygter ikke bliver snavset. Herved spare du vask, hvilket er lige med mindre brug af vand, hvilket også er godt for miljøet.

Ved kørsel i meget sne/is (Norge), tiliser baglygter da man i dag bruger LED lygter, som er et koldt lys. Førhen benyttede man pærer som med svag varme kunne holde lygter isfrie. Når du bruger V-spoiler, fyger is, vejsalt, sne videre bagud, og giver dig derved mere sikkerhed.

Ved at monterer V-spoiler på forvogn / påhængsvogn med kølemaskiner, kan du spare mange penge på service, da vinden indeholdende sand, grus, salt, is, sne videre forbi mellemrummet mellem forvogn og påhængsvogn. Ved montage øverst på tagspoiler, leder du slipstrømmen forbi "brønden" hvor kølemaskinen sidder, og er udsat for skidt og snavs.

Ved kørsel med trailere / lastbiler / Varevogne / Busser, er V-spoiler den eneste løsning som befrier dig for drag og i tilgift viser dine kunder at lige netop DU, tænker på miljøet.

Hvem vil vælge en "sort" transportør, hvis der en grønttænkende i stedet?

Kontakt:

SALG:
portræt.jpg
Lars Husted Jansen
Bogholderi:

V-spoilers ApS

Bine Madsen

tlf:+45 40765992

mail: bm@boxknox.com

Østervangsvej 39
6715 Esbjerg N

CVR/VAT: DK-37687324